Erik Töger

Erik Töger

Systemutvecklare – Utveckling

De senaste 10 åren har jag arbetat som gymnasielärare i matematik. När det bestämdes att eleverna skulle lära sig programmera snubblade jag över en kurs i Python. I programmeringen hittade jag samma logik, struktur och problemlösningar som i matematiken, men nu på ett mer kreativt sätt där målet var att skapa något. 

Min fru skulle beskriva det som att jag är besatt av att lära mig nya saker, och jag tycker det är häftigt att jag har hittat en plats där de vill betala för att jag ska lära mig nya saker! 

Under åren har mindfulness varit en viktig del i Eriks liv, han har bland annat lärt det vidare till andra genom utbildningar och workshops. För ungefär två år sedan stod han i ett vägskäl om han skulle starta ett företag inom mindfulness eller ägna kvällarna åt att lära sig mer om programmering. 

Eftersom han resonerade att “det folk behöver är de inte alltid villiga att betala för”, valde han att fokusera på programmeringen. Men mindfulness är fortfarande en stor del av Eriks vardag som stöd för att hitta balansen i livet, och drömmen att jobba mer med det finns kvar. 


Teamtailor

Employer branding by Teamtailor