Edument Göteborg

I pandemitider utgår vi från våra respektive hemmakontor. Vi jobbar med olika uppdrag - antingen på egen hand, tillsammans eller med kollegor från våra andra kontor. 

Även om vi sitter på varsitt håll är vår samlingsplats inte en klassisk standup. Istället ses vi digitalt på eftermiddagen för Glennkaffe, som ibland blir till AW. 

Vi ser framemot den dag vi åter kan samlas på kontoret och få ett annat typ av utbyte.

Vill du vara med? 

Varför väljer vi Edument?

Jag försöker leva livet bäst det går och det är viktigt att ha kul både privat och på jobbet. På Edument har jag roligt på jobbet och lär mig nya saker, vilket jag ser som en del av arbetslivet!

Tobias Dahl Systemutvecklare

När jag hittade Edument blev jag direkt lockad, bland annat för att jag gillar att växla mellan olika roller och jobbar gärna med olika tekniker. Även fokusområden systemutveckling, utbildning och startups är för mig intressanta. Jag har alltid gillat tanken med startups för det innebär ofta att det finns plats för kreativa tankesätt och personlig utveckling. Därför kände jag att jag skulle passa in och trivas bra.

Hampus Gunnrup Systemutvecklare

Vad innebär det att vara Edumentare?

För oss är kunskap viktigt. 

Därför lever vi efter devisen "max 80% - minst 20%". Över tid lägger vi max 80% av vår tid i kundprojekt. Minst 20% ska användas till att utveckla dig och Edument. Det kan göras via olika typer av utbildning eller projekt som på sikt ger oss ett värde. Det är såklart du som tillsammans med kollegorna påverkar hur eller vad du vill utveckla! 


Vi lär oss av varandra. 

När vi tar en paus i vardagen gör vi det gärna genom våra Exploration Days där vi träffas och tillsammans utforskar framtiden. Eller turas om att hålla TechTalks för varandra. Pandemin sätter stopp för hur vi vanligtvis träffas, men TechTalk kör vi även digitalt.

Självklarheter

Andra kallar det förmåner, för oss är detta självklart!

Kompetensutveckling
Ett av våra affärsområden är utbildning. Det innebär att du har tillgång till alla våra kurser. När du vill! Var du vill! Dessutom har du egen budget för externa kurser.
Du väljer din utrustning!
Vissa gillar Mac. Andra gillar PC. Linux vs Windows? In ear eller over ear? iPhone, Samsung eller OnePlus? Givetvis väljer du själv den utrustning du vill ha!
Hygienfaktorer
Flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, försäkringar... Allt det där "vanliga" har vi givetvis!

Göteborg


Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor