Edument Helsingborg

Projekt hos kund, inhouse-projekt eller en del av vårt Teknikhubsteam - att vara en del av Edument innebär möjligheter att ta del av många olika uppdrag och roller. 

I Helsingborg diskutera vi gärna med varandra för att jobba fram de bästa lösningarna. Och fortsätter diskussionerna över lunch på stan. (Men för tillfället utgår vi huvudsakligen från våra hemmakontor.) 

Vår vardag

Samtalsämnen
Hamburgare från grillen per säsong
Prinsesstårtor per år

Varför väljer vi Edument?

Min fru skulle beskriva det som att jag är besatt av att lära mig nya saker, och jag tycker det är häftigt att jag har hittat en plats där de vill betala för att jag ska lära mig nya saker!

Erik Töger Systemutvecklare

Jag har varit inblandad i spännande och pedagogiska projekt både internt och för kunder, både i små och större grupper. Jag uppskattar att ge och få kunskap på Edument och använda den för att bli både bredare och djupare i mina färdigheter.

Nelly Haglund Systemutvecklare

Vad innebär det att vara Edumentare?

För oss är kunskap viktigt. 

Därför lever vi efter devisen "max 80% - minst 20%". Över tid lägger vi max 80% av vår tid i kundprojekt. Minst 20% ska användas till att utveckla dig och Edument. Det kan göras via olika typer av utbildning eller projekt som på sikt ger oss ett värde. Det är såklart du som tillsammans med kollegorna påverkar hur eller vad du vill utveckla! 


Vi lär oss av varandra. 

När vi tar en paus i vardagen gör vi det gärna genom våra Exploration Days där vi träffas och tillsammans utforskar framtiden. Eller turas om att hålla TechTalks för varandra. Pandemin sätter stopp för hur vi vanligtvis träffas, men TechTalk kör vi även digitalt.

Kontoret

Du är alltid välkommen till vårt gemensamma hem i Helsingborg! 

I köket hänger vi gärna tillsammans oavsett om det är frukost vid måndagsmötetlunch eller att vi samlats för att lyssna på ett TechTalk. Så fort vårsolen tittar fram tar vi helst eftermiddagskaffet på innergården eller tänder grillen och njuter av burgare!

Våra grundare kommer från Helsingborg och det är här vårt huvudkontor ligger. Vi är en drivande del i Helsingborgs tech-scen och näringsliv, delvis pga vår Teknikhub som till stor del utgår från Helsingborg. 

Kontoret ligger på Kullagatan i centrala Helsingborg, med knappt 10 minuters promenad till Knutpunkten. 

Självklarheter

Andra kallar det förmåner, för oss är detta självklart!

Kompetensutveckling
Ett av våra affärsområden är utbildning. Det innebär att du har tillgång till alla våra kurser. När du vill! Var du vill! Dessutom har du egen budget för externa kurser.
Du väljer din utrustning!
Vissa gillar Mac. Andra gillar PC. Linux vs Windows? In ear eller over ear? iPhone, Samsung eller OnePlus? Givetvis väljer du själv den utrustning du vill ha!
Hygienfaktorer
Flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, försäkringar... Allt det där "vanliga" har vi givetvis!

Helsingborg

Kullagatan 21
252 20 Helsingborg Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor