Edument Malmö

Vi drivs av att jobba med projekt och skapa lösningar på olika problem. I Malmö gör vi det antingen genom projekt hos kund där vi blir en del av deras team. Eller så har vi ett mindre inhouse team, Team Malmö, som tar sig an utmanande projekt. 

Var passar du bäst in? 

Team Malmö

Nu söker vi dig som är en mångsidig  problemlösare och vill bli en del av vårt inhouse-team i Malmö. 

Viktigast är att kunna tackla olika sorters problem med hjälp av tekniska lösningar och att vara en del av hela processen, från idé till lansering, från backend till frontend eller vad än framtida projekt kan innefatta. Vi lägger stor vikt vid domänkunskap och 9 gånger av 10 trumfar det vilket programmeringsspråk vi använder. 

Vi söker dig som tillsammans med Marc Klefter vill jobba med spännande projekt och vara med och forma vårt inhouse-team i Malmö. 

Vill du vara med? 

Läs mer om vårt team i Malmö

Vår vardag

Arbetsbalansen
Rader kod per dag
Connecta med oss

Utgångspunkt Malmö

Kunskap är ett av våra ledord och personlig utveckling är självklart. Vi vill att du ska få en bred kompetens och bli mångsidig i din roll som systemutvecklare och konsult. Därför ser vi styrkan i att möjliggöra för dig att upptäcka olika branscher, ta dig an olika roller och koda olika programmeringsspråk. 

Det är även därför vi går in i kortare projekt där vi siktar på 6 månader åt gången. Trivs du förlängs avtalet, trivs du inte hittar vi ett nytt uppdrag.

Livet som konsult hos oss innebär att du får testa nya saker både med dina kollegor på Edument och i det projekt du hamnar i. 

Vilket språk, roll eller bransch skulle du vilja jobba inom? 

Har du fler frågor kring vad det innebär att arbeta som konsult i Malmö? Kontakta Björn Lindell, antingen via mejl eller direkt via chatten. 

Vad innebär det att vara Edumentare?

För oss är kunskap viktigt. 

Därför lever vi efter devisen "max 80% - minst 20%". Över tid lägger vi max 80% av vår tid i kundprojekt. Minst 20% ska användas till att utveckla dig och Edument. Det kan göras via olika typer av utbildning eller projekt som på sikt ger oss ett värde. Det är såklart du som tillsammans med kollegorna påverkar hur eller vad du vill utveckla! 


Vi lär oss av varandra. 

När vi tar en paus i vardagen gör vi det gärna genom våra Exploration Days där vi träffas och tillsammans utforskar framtiden. Eller turas om att hålla TechTalks för varandra. Pandemin sätter stopp för hur vi vanligtvis träffas, men TechTalk kör vi även digitalt.

Självklarheter

Andra kallar det förmåner, för oss är detta självklart!

Kompetensutveckling
Ett av våra affärsområden är utbildning. Det innebär att du har tillgång till alla våra kurser. När du vill! Var du vill! Dessutom har du egen budget för externa kurser.
Du väljer din utrustning!
Vissa gillar Mac. Andra gillar PC. Linux vs Windows? In ear eller over ear? iPhone, Samsung eller OnePlus? Givetvis väljer du själv den utrustning du vill ha!
Hygienfaktorer
Flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, försäkringar... Allt det där "vanliga" har vi givetvis!

Arbetsplats

Just nu utgår vi från våra hemmakontor och har vår samlingsplats på Djäkne kaffebar och coworking. Utifrån behov kommer vi fortsätta ha en samlingsplats för våra medarbetare som utgår från Malmö. Vi har tidigare haft kontor på Media Evolution och World Trade Center - det återstår att se vart vi hamnar härnäst. 

Malmö


Malmö Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor