Jesper Olsson

Jesper Olsson

Systemutvecklare – Utveckling

Många är vi kanske som har inställningen att vi provar oss fram och antingen lyckas eller så testar vi på nytt. Jesper vänder sig istället till vad tidigare experter sagt för att lära sig av deras misstag och erfarenheter. 

- För mig är ansvarstagande och kvalité viktiga ledord, men vad som särskiljer mig lite extra är nog den vikt jag lägger vid mänskliga aspekter av programvaruutveckling, berättar Jesper. Som även förklarar att när han tar sig an ett utvecklingsprojekt är helheten viktig, från mjukvaruarkitektur till teknisk skuld.

Som ny Edumentare är han nu del i ett spännande uppstartsprojekt hos kund där han bland annat får sätta upp en delivery pipeline och skapa goda förutsättningar för en hållbar utvecklingstakt i ett snabbväxande företag.

Vad var det som lockade dig till oss? 

- Edument har sin egen identitet och den genomsyrar hela företaget, tillsammans med grunden i utbildning och mentorskap. Här är jag inte en i mängden eller offereras ut som ett extra par händer. Vi har specialistkompetens och tar stolthet i att vårt arbete överlever på egen hand, även många år efter att vårt uppdrag avslutats, förklarar Jesper. 

 Jobba med mig

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor